Doktor Roads svarar: 14

Från: Göran Persson
Jag börjar bli lite trött på det här konsultandet. Känner mig lite hängig också. Kan det vara så att jag längtar tillbaka till mitt gamla jobb? Hoppas att doktorn kan hjälpa mig.


Nu ska vi se här. Hängig låter du inte bra. Greta, vad tycker du? Vad säger du om detta? Jaså, är det han - den Göran? Jaha, har har ju bott i Malmö! Det är ju en trevlig grabb!

Bäste Göran!
Du ska veta att jag haft en granne som hette Persson. Du vet han som hade en brun tax! Ni är antagligen släkt. Ska jag hälsa till honom?
Men du, Göran, det blir svårt att få tillbaka det gamla jobbet om du inte är i bra fysisk form och det där med hängig låter ju inte bra. Jag tror du ska satsa på långa promenader och lite spinning så ska du se att allt blir bättre.

När du känner att du är i form igen ska du gå med i moderaterna. Dom kommer ju att behöva en ny partiledare efter nästa val. Kämpa på Göran, du är störst!


Doktor Roads svarar: 13

Från Långben
Jo jag undrar, är doktorn sjuk? Det är lite dålig aktivitet här?

Bäste herr Långben!
Jo - det där var en besvärlig fråga. Eftersom Greta var ledig nu på eftermiddag blev jag lite osäker. Men nu har jag gjort en grundlig undersökning av min egen hälsa och jag kan meddela att det mesta verkar bra. Jag skulle ändå vilja skriva ut ett recept på något, eftersom jag älskar recept.

Greta. Var är du, jag hittar inte min receptbok och var är mina glasögon? Jag tror jag får vänta tills hon kommer.

Doktor Roads svarar: 12

Från Jennifer
Bäste herr doktor Jag har sett att blogg.se fått en ny hemsida men jag hittar inte denna blogg bland dom mest lästa!? Vad är felet doktorn?


Greta! Hur många besökare har vi om dagen? Jaså - inte fler? Jaha, ja just det -det går ju inte.

Kära Jennifer! Greta säger att vi har alldeles för litet väntrum för att kunna ta emot den mängd besökare som krävs för att komma på den listan. Och om jag ska vara ärlig Jennifer, så är det svårt nog för mig att hinna med ändå.
Greta säger att jag inte får lov att anstränga mig för mycket heller, åtminstone inte på dagarna.

Greta. Vad menar du med det?

RSS 2.0